FAQ

1. Mistä Luo oma Marabou-maku -kilpailussa on kyse?

1.1.–28.2.2020 järjestettävä Luo oma Marabou-maku -kilpailu on päättynyt ehdotusten suuren määrän vuoksi. Voit kuitenkin edelleen luoda uusia ehdotuksia ja inspiroida meitä kehittämään uusia tuotteita. Tämä on mahdollista 31.10.2020 asti.

2. Miten voin osallistua kilpailuun?

Kilpailu, jossa valitaan seuraava suuri uutuusmaku kauppojen hyllylle, on nyt päättynyt ehdotusten suuren määrän vuoksi. Voit kuitenkin edelleen inspiroida Marabouta kehittämään uusia tuotteita luomalla oman unelmayhdistelmäsi, joka sisältää kolme ainesosaa.

3. Voinko lähettää useita ehdotuksia?

Kilpailu on päättynyt, mutta voit lähettää meille niin monta ehdotusta kuin haluat ja inspiroida meitä näin kehittämään uusia tuotteita.

4. Miten pitkään voin lähettää ehdotuksia?

Kilpailu on päättynyt ehdotusten suuren määrän vuoksi, mutta voit lähettää meille vielä 31.10.2020 asti ehdotuksia, jotka voivat inspiroida meitä kehittämään uusia tuotteita.

5. Montako ainesosaa voin lisätä suklaalevyyni?

Voit valita Marabou-maitosuklaaseesi enintään kolme herkullista ainesosaa.

6. Miten ehdotukset arvioidaan?

Kilpailu on päättynyt ehdotusten suuren määrän vuoksi, mutta voit edelleen lähettää meille uusia makuehdotuksia. Marabou voi käyttää ehdotuksia inspiraationa uusille tuotteille, mutta emme takaa, että tuote luodaan täsmälleen ehdotuksen mukaisesti.

7. Miksi en voi enää antaa nimeä suklaalevylle?

Koska kilpailu on päättynyt ehdotusten suuren määrän vuoksi, nimiä ja perusteluja ei enää tarvita ehdotusten erottelemiseksi.

8. Onko tarjolla palkintoja?

Kilpailu on päättynyt ehdotusten suuren määrän vuoksi, ja olemme nyt valitsemassa voittajia. Voittoisat suklaalevyehdotukset tulevat kauppoihin vuoden 2021 aikana. Jos haluat edelleen lähettää ehdotuksia ja inspiroida meitä näin kehittämään uusia tuotteita, varsinaisia palkintoja ei jaeta, mutta voit silti nauttia luomisen riemusta.

9.Missä suklaalevyt valmistetaan?

Ne valmistetaan Maraboun suklaatehtaassa Ruotsin Upplands Väsbyssä.

10. Mitä oikeuksia minulla on suklaalevyyni?

Ei mitään. Marabou omistaa oikeudet kaikkiin tämän sivuston kautta luotuihin makuihin. Lisätietoja on Säännöt ja ehdot -kohdassa.